Wat is nicotine?

nicotine

De term tobogia wordt gebruikt om te verwijzen naar de gedroogde bladeren, twijgen en vruchten van deze boom. De delen van deze boom worden gedroogd en in het fermentatieproces gebracht. Vanaf dit punt wordt een tabaksspeciaalzaak in China al meer dan 2000 jaar voor medicinale doeleinden gebruikt.

De traditionele Chinese geneeskunde (TCM) heeft talrijke ziekten behandeld met het olijfblad als een bekende remedie. De TCM-theorie gaat ervan uit dat ziekten worden veroorzaakt door oorzaken (onevenwichtigheden in de energiehuishouding) en dat TCM-beoefenaars, door deze onevenwichtigheden in de energiehuishouding te bestrijden, in staat zijn veel ziekteverwekkers te elimineren.

Tabakmakos is afkomstig van de gedroogde bladeren van de Chinese tabaksplant, geslacht Nothobacentum. De gedroogde bladeren worden opgegraven, tot grof poeder vermalen en van de bladeren ontdaan. De witte vezelige schors van de stengel wordt verwijderd en de stukken worden in kleine buisjes gedaan, die attrahings worden genoemd. Nadat ze enkele dagen hebben gerijpt, worden ze zachtjes verhit om het water te doen afkoken. Het water gaat verloren in de thee, en wat overblijft is een zwarte, kleverige drab, tinctuur genoemd.

TCM wordt in heel China op grote schaal beoefend, en wordt al lang door Chinese artsen en medicijnmannen gebruikt als een uranium van natuurlijke kruiden en voedingsstoffen. Het is interessant op te merken dat veel TCM-ziekten degeneratieve bijverschijnselen zijn, zoals het Chinese hartprobleem.

Een dosis van ongeveer 30 gram pure nicotine uit bloemen zou 400 mg tabak leveren, wat ongeveer overeenkomt met de hoeveelheid die in een pruimtabak sigaret zit. Dat is niet slecht voor een halve theelepel!

Het is interessant op te merken dat sommige TCM-kwalen ontstekingsremmende kwaliteiten hebben. Hiertoe behoren de problemen van allergie, hooikoorts en emfyseem. Zij omvatten ook sommige long- en spijsverteringsproblemen.

De kwaliteit van deze supplementen heeft de neiging te variëren door de verschillende soorten kleurstoffen en essences die ze bevatten. Deze verschillen van fabrikant tot fabrikant, en ook naargelang de streek waar ze worden vervaardigd. DeTwo Green Formsof nicotine bieden alleen het ene zuivere type aan, nicotinezuur genaamd. Nicotinezuur is een soort vitamine B3 of ook wel niacine genoemd, die regelmatig door artsen wordt voorgeschreven bij bepaalde tekorten en irritaties. De kwaliteit ervan wordt bepaald door de vorm van de molecule. De zuiverheid wordt bepaald door de hoeveelheid stikstof te meten die behouden blijft door de combinatie van stikstof en waterstof. De ideale zuiverheid, zoals bijvoorbeeld de zuiverheid van stikstof, moet tussen 0,10% en 0,45% liggen.

Niacine kan in verschillende vormen worden gekocht, waarvan nicotinezuur de meest voorkomende is en in 40 verschillende doseringen verkrijgbaar is. Deze kunnen worden gekocht in vloeibare vorm, in poedervorm of in tabletvorm.

Het innemen van één van deze vormen van nicotine zal de sphrine of noradrenaline niveaus in het lichaam doen stijgen, wat kan leiden tot een toename van het aantal ADHD-patiënten. Emotionele steun is zeer belangrijk voor elke persoon met de diagnose ADHD. Neurotransmitters in de hersenen communiceren voortdurend met elkaar en scheppen zo de voorwaarden voor ADHD, ADD, ifexiciëntie en symptoomvermindering. Met het gebruik van wilskracht en toewijding, kunnen kinderen en volwassenen geleidelijk hun symptomen verminderen. Er is een stroming die een minimum van 60mg nicotinezuur aanbeveelt omabetici te helpen de ziekte te behandelen.

Voor niet cafeïnehoudende dranken zou een dosering van 40mg voldoende zijn. Echter, als u besluit om het hulpmiddel bij het stoppen met roken te gebruiken, wordt 50mg per dag aanbevolen. Als je je onderzoek hebt gedaan en de pf supplementen van de toonbank hebt gehouden, zal deze dosering je geen kwaad doen.

Van nicotinamide is niet bekend dat het enige bijwerking heeft. Het supplement is een natuurlijke stof en gaat niet gepaard met munt of andere hoofdpijn.De echte voordelen van het nemen van dit supplement zijn veel erger dan de paar bijwerkingen die hierboven zijn vermeld.

Lees meer:

Tabaksspeciaalzaak 

Rokersbenodigdheden

E-liquid kopen