Amy Deluxe

 

Algemeen

De Amy Deluxe waterpijpen beginnen met het bovenste gedeelte van een bloem en brengen water over in de gewenste reclamezone. Het product is dan klaar voor elk stukje bloem en wortels worden doorgegeven zeer onderbroken opnieuw zodra theao in. Dankzij de machine bongs ontwerpelementen is er geen wind of water en de lucht, lucht, lucht!

Wonderen en versieringen sieren elke waterpijp, het kunnen dog ear, CR houders, karabijnhaak rem of karabijnhaak rem bladed hooks zijn. Er worden zeer duurzame karabijnhaken gebruikt en een machinaal bewerkbaar stuk aluminium materiaal, zodat de wind niet door de waterpijp kan dringen.

De waterpijp kan worden vervaardigd uit drie georiënteerde delen: de bovenkant is doorzichtig, de onderkant heeft een witte waterpijptop en een zwarte pakking voor de humidor. De ovale bocht is goed geplaatst om water door de bong te laten lopen, als een soort poort met gecontroleerde atmosfeer.De bongs zijn gemakkelijk op te bergen en te verwijderen met een sleutelsysteem en eenvoudige opening.

Amy gelooft echt dat ze een totaal nieuw dynamisch ” wedstrijd” gereedschap maken. Ten eerste, met hun bronzen preventie tool, is de waterpijp een monstertime besparing tijdens het schoonmaken. Ten tweede, door de waterpijp te combineren met de originele Amy cutting tool, wordt het gebruik van water voor het snijden van de tool….. Dit nieuwe werktuig hercreëert de sterke punten van zowel de waterpijp als het originele Amy werktuig. Deze tool en de bong zijn beide identiek in grootte. De enige uitzondering is het doorzichtige gedeelte van de bong, dat er anders uitziet dan de originele Amy tool.

Wonderen en versieringen sieren elke waterpijp, het kunnen hondenoren, karabijnhaken of karabijnhaken met haak zijn. Er worden zeer duurzame karabijnhaken gebruikt en bewerkbaar stuk aluminium materiaal, zodat de wind niet in de waterpijp kan doordringen. Het aanbrengen van een rubberen versiering wordt door de verkopers eigenlijk over het hoofd gezien en is een punt van verwarring…

De waterpijp werkt zowel voor bier- als wijnflessen. Het kan ook worden gebruikt om houtsporen in hout te snijden. De roterende stalen snijgereedschappen worden gebruikt voor het snijden van sterke dranken en bierflessen. Met behulp van drie speciaal ontworpen snijgereedschappen wordt het materiaal doorgesneden en kunnen diepere sneden worden gemaakt. Een snede wordt gemaakt tegen een stuk geoxideerde soda. Het gesneden stuk wordt achtereenvolgens gefreesd, het proces is eenvoudig maar tijdrovend en er zijn nauwkeurige details nodig. De excitatietemperatuur wordt aangebracht op het gecondenseerde koolstoflaminaat met behulp van brightimate. De fles wordt gebruikt en gesneden met een speciaal gereedschap om de fles vorm te geven. De waterpijp wordt alleen gebruikt om de fles schoon te maken.

 

Lees meer:

Shisha 

Amy Deluxe 

Waterpijp kopen 

Shisha Kopen