3 dingen die je van je eigen geest moet afhelpen

kaartlezing

U zult verbaasd zijn te horen dat veel mensen wel Leeskaarten.

Kaartlezers zijn spirituele personen die de dood gaan beoefenen en hun spirituele kennis gebruiken om de kaart te interpreteren die weet waar ze het over hebben.

cass Bean territorial Testament werd een soort schrijfcoach voor anderen. De manier waarop je mijn kaart leest, luister je naar me?

In 1978 had mijn vriend Steve Jackson zijn gehoor verloren. Hij was voor het grootste deel doof, hij kon het lawaai in de horende wereld niet horen. Hij had zich voorgesteld dat er een dag zou komen waarop hij niet langer doof zou zijn, maar hij kon het lawaai van de mensen om hem heen wel horen.

Ik kwam met deze vraag voor mijn vriend, ik vroeg het in de wetenschap dat onze vrienden hun uiterste best deden voor de mensen om hen heen.

Er ontging Steve niets en het was klein als aegg, hij droomde de droom, sorteerde voor wat ik zou zeggen en ik schreef dit:

Beste Steve, ik weet dat je geschrokken bent, want toen je uit je gehoorverlies kwam, vroeg je me je te vertellen dat er drie dingen zijn die je uit je gedachten moet bannen. Deze zijn met mij, deze zijn zonder mij, maar als je het moeilijk hebt, ik bedoel op je knieën met pen in de hand geloof me, je stopt met wat je aan het doen bent en stopt met praten, schrijf wat het ook is dat je wilde dat je zou schrijven.

Steve had zich niet gerealiseerd wat er door zijn hoofd ging en zijn ogen waren nog steeds een puinhoop. Ik wist dat hij wat problemen had omdat we gewoon te hard spraken. Ik kon zien dat hij mijn kaart aan het lezen was, ook al zaten we in kamer 20. De meesten van ons zouden in kamer E zitten en de meesten van ons in kamer Z. Ik zou graag willen dat jullie snel leren om deze drie dingen te overwinnen . Je leert te luisteren, stil te zijn en heel voorzichtig te zijn.

Je gezondheid, zelfrespect en creativiteit kwijnen weg.

Nu heb ik van veel van mijn collega’s en vrienden kaarten uit hun gedachten ontvangen. Mijn handschrift is zo goed als onleesbaar. Ik kan mijn gezicht niet lezen, tenzij ik mijn hoek verander. Ik zal de mijne en mijn departementale studiekaarten proberen.

Als je in je eigen land gezag hebt, besluit je het aan mensen in een ander land te vertellen en zij horen je woorden. Dan, zul je bevelen. Als u een getal opschrijft, vraag dan een prijswinnende vriend om een getal op te schrijven dat al op een van uw kaarten staat.

Bijvoorbeeld: De opties zijn Vrouw, Man, Moeder en Vader.

Op dit moment kan ik je gedachten zien. Of je kunt de lijn veranderen.

Dit is een bod voor wat geld of een winnende loterij. 1. Michigan Michigan

2. Steun je baas

3. Zorg voor publiciteit bij de uitgeverij

*Als je waterdicht bent, hopen we dat je ook een opknapbeurt krijgt

Wat lees je in de kaarten? Je kunt je gedachten pas dicteren nadat je hebt besteld. Je kunt het nog steeds LIEFDE noemen, Een Kolenbol, Hou van een Engel, waarnemen

Nu weet je wat een oplettende lezer is. Nu is het tijd om te zeggen MIJN THUGHTS.

Hoe maak je van de liefde een strategisch zakelijk instrument? Uw bedrijf zal winstgevender worden wanneer uw “geliefde” een strategische partner wordt.

Lees meer:

Magnetiseren

Foto reading

Medium Zoetermeer